klik2..

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

telah tergegar.. sile kelik sini.. tq..

17 comments:

akutetapaku.com said...

gegar...gegar...gegar!!!!

singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

alinac lover said...

berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

♥MiKa FasHa♥ said...

gegar, gegar dan gegar lagi..mika datang melawat sambil menfollow..:)

anismelon said...

salam..menyambung gegaran...salam perkenalan dari anis kump.2 no 54..:)

Rahmad said...

gegar sambil follow dari group 4..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

Yatie Aab Khan said...

Salam ziarah dari bumi Arab...:)

teruna9752 said...

singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Ulat Bulu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara dtg kasi gegarrrr blog .. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

sueMUNCET said...

datang mernggegar..
awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

no_answer said...

dtg sini !

nur ikhyar dee said...

Saya datang menggegar juga walaupun lambat!

^____^

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

Aina said...

singgah dari blog ben ashaari-puterikatek
Laman CahayaMata

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..