klik2..

Thursday, April 21, 2011

DI HOSPITAL..

Okeh.. ini baby firas yang sedang tidur.. boleh lihat itu tangan berbalut.. kerana ada jarum tempat masuk air.. kira sakit yang sampingan.. Alhamdulillah.. tidak sampai antibiotik berbentuk cecair yang sakit bila dimasukkan melalui tangan.. hanya oral antibiotik.. dan.. dia dah sangat2 bertambah baik.. sangat bersyukur dan gembira..
Ini gambar semalam dan pagi ini.. walau pon bilik ini selesa.. untuk seorang.. lengkap dengan lcd tv.. toilet.. aircon sendiri.. kerusi empuk untuk berehat.. tempat duduk tetamu untuk berehat.. juga lantai yang cantik.. huhu.. sepital tetap sepital.. dan.. aku sudah semakin letih menjaga baby.. baby sangat lasak.. mahu duduk merangkak dan menyarap diatas lantai.. tak sanggup kulihat.. sesekali aku lepaskan juga.. kalau makcik kelener baru mengelap.. dan belum ada yang memijak.. sekarang ini dia di bawah.. bermain plastik di bawah meja tulis ini.. kasihan dia.. pelbagai benda ku minta en hubbyku bawa.. tetapi tiada permainannya.. kasihan baby.. nanti mama bawa jalan ya.. kita mengukur setiap inci sepital.. wing ini baru dibuka.. kami antara yang pertama menghuninya.. tapi memang cukup selesa.. Alhamdulillah..

p/s baby sudah menangis.. mau menaip...

7 comments:

mama zakuan said...

alhamdullillah bb semakin sihat ek...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

seselesa mana pon hospital x best duk hospital..tu psl aku x nk jd doktor..haha

syukurlah firas dah mula nak sembuh..

asma HazeLnut said...

sian firas =(

luckylizan said...

shiannya baby firas.... sabar ye wak..tuhan tengah menduga awak sekeluarga

puteraduyong said...

semoga firas cepat sembuh....insyaallah...

MaMa CyDa said...

ciannya bb firas. get well soon ek cayang ....

nurulfzz said...

semoga baby cepat sihat =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..