klik2..

Tuesday, April 5, 2011

JANGAN SAKITI PEREMPUAN YANG AKU SAYANG

*pic from google
aku sayang perempuan itu.. jadi jangan sakiti dia... memang aku tak sukakan kau.. dan sekarang aku sangat marah.. memang aku tak berdaya.. tak mampu nak berikan sebuah penumbuk dengan buku lima.. tapi aku mampu menadah tangan aku pada sesuatu yang lebih besar.. semoga Yang Maha Agung berikan kau petunjuk.. semoga Yang Kuasa berikan kemudahan dan kekuatan kepada kami.. kami... kami.. dan kami.. kami akan membantu perempuan itu.. kami akan buat dia gembira.. kami tak redha lihat dia bersedih.. semoga petunjuk itu.. tunjukkan apa yang telah kau hilang.. sesuatu yang berharga yang kau tak tau untuk menghargainya..

:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..