klik2..

Monday, April 11, 2011

NASIK ARAB LAZEEZ.. datang lagi..

Okeh.. hujung 2 minggu lepas.. makan² dengan sungguh²... malas nak citer.. korang tengok jelah nasik tuh.. memang nampak sedap kan.. panjang² beras dia.. memang kami sebat kasi licin nyer...
tak ingat apa nak desert tuh... tapi sedap gak.. kami berposing dengan riang gembira.. tapi gambar en hubby nih tutup mata plak.. :)

8 comments:

noradzlina.kamdani said...

rajinnnye g lazeez...xjauh ke dr S2 ke lazeez?

ardinihumaira said...

uiiskkk terliurnya dni..

MAMA MIRZA said...

lin.. selagi tak sampai pilah.. maknanya dekat jelah tuh...
dni.. memang sedap.. hehe.. sowie leh bagi terliur jer.. nak ajak makan xleh.. hehe..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah sedap eh nasik arab..aritu penah makan yg dekat tmn u x sedap langsung..bnyk cengkih..

MaMa CyDa said...

wahhh org S2 nih rajin tul mkn kat lazeez nih. tp serius mmg sedap. aku pon dah 2x dah mkn kat sini. terpengaruh ngan ko lah nih effi hu3 ^_^

MAMA MIRZA said...

rina : byk tempat memang rasa laen².. tapi yang nih sedap.. ada satu tuh nasi rasa kambing.. aku kurang suka..
cyda : terpengaroh yang baek takpe.. lagipon berbaloi.. hehe.. :)

umi said...

waaa....best je...ni nak kena try nie...tak pernah cuba lagi ..
efi ni yang dekat ampangan ke?
apa yang special...nak kena test ni.

MIRZA said...

nih bukan yang kat ampangan.. nih kat senawang... depan desa ixora.. tak bape jauh dengan balai polis senawang... tapi mmg sedap.. aii suka..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..