klik2..

Saturday, April 2, 2011

NELLY.. SABAR BANYAK² YA..

Aku follow both.. aku follow Nelly dan aku pon follow Yuyu.. based on n3 Nelly nih aku paham ler apa yang berlaku.. sbb aku pon pernah terkena.. cuma dalam kes aku takdelah aku digunakan untuk burukkan orang lain.. sian aku kat Nelly.. sabar ya dik..
gambar en google

Pengajarannya memang banyak.. kengkadang kita kat alam maya nih tak tau sapa kawan dan sapa lawan.. sapa yang benci dan sapa yang suka.. (aku suka dua² aku.. duorang adik² nih pon baik..).. ujarku sambil menunding jari pada Nelly ngan Yuyu.. cuma security aspect tuh memang kena jaga bebetul.. dulu aku penah tulis masa aku nyer FB kena hacked.. ntah sapa².. haku nih bukan nyer selebrity glamor pon.. kengkadang tak paham kenapa orang nak buat jahat kan... padahal kita baik.. (wah.. ayat perasan giler cam baik sangat..) tapi betul weiii.. aku rasa takdelah aku jahat sangat.. maksudnya tak penah aku nak niaya orang lain kan... anak kucing pon aku tak sanggup niaya..

tapi serius.. password korang tuh mesti bagi strong ya.. jangan ala².. combination no ngan huruf.. jangan maen letak no jer.. takpon huruf jer.. huhu.. masa jari aku dok menaip nih mata aku sesekali lari ke tivi.. tengok AF.. tapi di sebabkan aku nak gak tulis n3 nih.. aku nulis gak.. bukan leh percaya hero² aku tuh.. nih time dier nyenyak ler aku ada masa nak menenyek kebod nih..

cuma aku nak Nelly tau... aku faham apa yang dilalui.. dan aku taknak dia rasa bersalah atau sedih.. doakan je moga Allah tunjukkan jalan supaya yang berbuat salah tuh akan insaf.. dan pada Yuyu gak.. semoga kita dijauhkan benda² yang tak elok nih.. sabar ya adik²ku.. :)

3 comments:

nelly said...

Nelly ucapkan terima kasih ..ada juga bagi semangat kat Nelly .
tq a lot !!
=)
sangat terharu ..
moga kita sama2 berblogging dengan baik ..
=)
amin ...

MAMA MIRZA said...

yup.. Alhamdulillah bila tgk comment Yuyu pon ok.. jangan isau² ya dik.. satu donia dah paham.. hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tula..aku pn ada baca psl ni kat blog nelly td..jahat sungguh makhluk tersebut..ada blogger masuk Af..tunang dia ada buat contest lg..kau suka main contest kan..boleh join..

BLOGGER AMIRUL MASUK AF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..