klik2..

Friday, April 8, 2011

RESTORAN RNK SEREMBAN2

Venue : kat RNK, Seremban2.. tempat nih memang terkenal dengan sataynya.. dekat jer dengan rumah.. bebetul depan mahkamah tinggi seremban.. dekat dengan city park.. menu kami.. satay satu kemestian.. anak2 suka makan dengan nasi yang kena himpit itu.. kemudian.. disebabkan masa makan kat saypol tuh anak2 pow aku nyer mihun kantonis.. maka disini kami order yang sama..

bila sampai jer menu kami.. terkejut besar budak berdua tuh.. mama.. nih apa??.. tanya diowang dengan kompius tahap gaban.. so.. en hubby pon menggaulkan mihun tersebut dengan kuahnya.. barulah kurang terkejut mereka itu.. maka santap dengan bersemangatnya.. tak cukup itu, aku nyer nasik goreng paprik pon dipow bersama.. begitu juga satay yang berlumba masuk ke perut mereka..

anak2.. sudah tiba tahap makan dengan agak banyak.. jadi itu sebenarnya sudah beri satu pringatan.. okeh.. mama budak.. kenalah masak... waaa.. selalu bg alasan tak sempat dan penat.. hmmm.. tunggu adik besar sket ya.. nanti mama cuba... :)

2 comments:

Anonymous said...

hahaha...kantoi puan xreti masak ek?

MAMA MIRZA said...

orang² yang kenal saya pasti takkan sebut begini.. hahahaha.. nak bg ayat riak.. leh jer masak.. cuma takde masa.. tggu transfer sban ler.. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..