klik2..

Wednesday, May 18, 2011

AKU TENANG DISINI..

Kali kedua aku delete post yang aku dah sechedulekan.. hehe.. bukan apa... tak wajar plak rasanya bila menulis penuh emosi terhadap orang lain dan aku nak tunjukkan kat sini.. cerita yang kali pertama tuh sbb aku marah giler kat anak buah aku (kat tempat keje..) pasti aku nyer marah ilang.. biasalah.. time tulis penuh emosi.. bila dah bertenang hilang semua marah..

Semalam plak aku nulis pasal aku nyer marah kat sorang staf tempat aku keje.. sebabnya depan aku dia baik jer.. rupanya belakang aku dia kutuk kata aku takde keje... kalau memang aku takde keje takdelah aku marah.. tapi biler dah buat sehabis baik dan ada komen camtuh sure aku marah.. tapi skang dah tak marah.. lantak kau ler nak cakap apa.. mulut orang bukan mulut tempayan.. huhu.. kot tempayan senang jer leh kasi pecah.. (wah.. ayat cam brutal plak...)
*pinjam dari en google.. menunjukkan emosi tenang.. bg gambar bunga yg lawa..

Arinih aku tenang.. emosi pon stabil.. keje memang tengah banyak.. tapi lom kol 8.. update blog jap.. pasni nak gi bekpes.. pastu wat keje sungguh².... caiyok... :)

5 comments:

umi said...

jgn mare2 efi.....masa tu je rasa terbakor....lama2 dah ok kan kan...kan...kak pah...tau...mcm mana perasaan efi...

MaMa CyDa said...

mintak tuko lah kat tmpt lain effi. hubby aku dah isik form mintak tuko kat tampin sbbnya dia kena memangku post 44 ngan 52. lagik giler!!

redridingbow said...

curik2 baca boleh yer.. if minat jom meriahkan my GA =)

cik aisha said...

biasa la rasa nk mrh ble ada benda xkna, tp cpt cool xpe..:p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sabarlah ya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..