klik2..

Thursday, May 26, 2011

DUGAANKU..

jika hati tengah risau.. rasa banyak yang nak dituliskan pon tidak mampu untuk dizahirkan.. sudah dua kali dia muntah.. sekarang tido keletihan... panasnya juga seketika sahaja hilangnya.. sudah aku bawa dia ke klinik selepas aku mengambilnya dari taska petang tadi.. tonsil.. merah.. dan perlukan antibiotik.. ada juga seleranya menjamah mee goreng yang aku beli tadi.. tapi pasti sudah tiada dalam perutnya.. mengadu pula sakit di ulu hati.. aku makin risau..

adik bby juga meragam petang tadi.. time inilah.. time aku sendiri tak mampu nak berdiri lama.. 10.30.. ubat demam akif seterusnya.. :(

1 comment:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

moga tabah yer..kerap juga anak-anak effi sakit yer..sian diaorang..ada bg supplemen apa-apa tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..