klik2..

Sunday, May 8, 2011

HANTARAN HITAM PUTIH

Untuk pertunangan izam.. nih hasil tangan kakak dia yang tak bape kreatif (aku ler tuh..)
alat mekup simplysiti... mahal gak ler mekup dia.. (bagi aku ler..)... aku main tabur dalam bakul.. kat tepi tuh dalam punjut itam tuh adalah bunga rampai hasil kerja adik² ngan kakak aku yang laen.. ada 3 bungkus..
kain pasang.. pon aku letak dalam bakul.. pastu aku letak je bunga.. susun² sikit ala² kipas.. hehe..
sirih junjung simple... dengan dua jenis bunga.. yang kecik² tuh ngan ros warna putih... bunga idup tau.. baru ada feel sirih junjung sket.. pastu selit pinang, gambir ngan kapur kat bawah tuh..
kek.. disponsor oleh adik ipar aku.. letak dalam kotak.. buh ribbon itam kat border kotak.. pehtuh letak bunga.. siap...
buah.. asalnya bakul tuh kaler merah.. so.. lari konsep.. maka.. kami pon menyampulnya.. diletakkan buah yang dah disampul dengan net hitam... macam² buah ada.. nih keje nisah ler nih... local + import nyer buah.. siap ada nanas.. pisang... tembikai.. hehe... ikut suka sponsor ler.. hehe..
nih duit.. rm 100.. lambang jumlah hantaran.. aku letak dalam frame.. pehtu wat bekas cincin tuh.. sempoi jer..
telekung.. aku yang sponsor nih.. hihi...pon simple jer aku kemaskan dalam bakul...
nih additional yang tak dirancang.. ada plak sponsor cekelat dari adik ipar.. dah alang² ada.. aku pon bungkuskan.. dengan sesempoinya.. hehe..
kat umah tunang adik aku.. sebelum majlis bermula.. :) sekian.. laporan tema hitam putih pertunangan adik aku..
p/s.. dslr bercuti.. sbb sd card hilang plak.. so.. camera henpon pon bulih...:) sempoi..

4 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eleh..effi x keratif kunun..jejari emas tu..

MIL rina suh rina buat hantaran adik ipar..busha ckp: abeh lunyai la hantaran tu dikerjakan dek rina..ceh..

faizura said...

kak effi yang kreatif menggubah dr dulu lg..

MIRZA said...

rina.. huhu.. kot kreatif leh buat lagik cumil.. aku sesikit bleh ler..

zura... hehe.. dah takde org buat.. akak belasah jelah.. :)

faizura said...

wah kak rina pun ade..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..