klik2..

Friday, May 6, 2011

MAK KITE LAGI..

Semalam kita dah letak gambar mak kite.. awak dah tengok kan?? pas kiter berblog tuh.. kite main pesbuk kejap.. kebetulan adik kite online.. chat ngan dia.. pastu dia kata.. gi ler tepon mak.. terus kite capai henpon kite dan kol mak kite.. dapatlah kite lepas rindu.. rindu yang banyak sangat tuh... borak banyak².. mak kite kata dia tak kisah pon kite tak balik umah mak kite arituh... pastu dia pon sayang kat kite.. waaa.. sebak.. untuk itu, kite nak letak gambar mak ngan abah kite masa adik kite bertunang arituh... nih dia...
ok.. puas dah tulis pasal mak kite.. pasni hari ibu.. kita nak wish.. sebagai tanda ingatan terhadap kasih mak yang takkan pernah anak mak nih dapat balas.. love u mak... :)

4 comments:

asma HazeLnut said...

mak akak lembut orangnye..sgt2 soft spoken..kem salam kat makcik yer..

Ardini Humaira said...

hari ibu nak dekat dah. tak saba nak beli hadiah:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kem salam kat mak effi ya..selamat hari ibu utk mak effi dan effi juga..

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..