klik2..

Monday, May 30, 2011

WISHLIST : PAPER SHREDDER + DIGITAL KITCHEN SCALE

alhamdulillah... harinih 2 benda yang diwishkan dah sampai ke tangan.. ok.. gembira sangat... dah snap gambar tapi malas tahap gaban nak upload.. walaupon bukan susah.. hahaha.. (dasar pemalas.. dulu suka bona upload gambar...)
paper shredder nih bli kat lelong... dah test... ok... tak sampai 50 hengget.. amat puas ati.. memang recommend ler sapa nak beli.. pastu dah berkobar nak buat paper quilling.. gatal jer tangan nih rasanya...
jom ramai²... sapa suka buat paper quilling... beli².. murah jer.. guna usb.. takyah sambung letrik... kalau nak guna bateri pon bulih... hehe.. <-dapat komisen ker buat iklan nih... (haha.. takde kemananya..)

nih plak gambar penimbang yang aku bli... murah amat... harap² leh ler tahan lama.. dah harga murah... hihi... suka².. kena rajin² masak nih... wat kek.. hehe.. :)

p/s tadi kata tak upload gambar.. tetiba terajin plak... gatai..

7 comments:

noradzlina.kamdani said...

brape rege digital scale tu? teringin gak nk beli...

MIRZA said...

hehe.. 30 hengget jer.. plastik jelah tapi.. test² ok ler.. x taulah bape lama leh pakai...

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

nakkkk paper shreder tuuuu..beli katne????

asma HazeLnut said...

hihihi..dah ade ni, pasni kene rajin2 la ye...(nur kat sini gulung2 sikit je pastu malas..hehe)

HANIS AFIQ said...

sis..sy d order juga dri lelong, lepas bgi bukti payment sy x dpt email pun dri penjual?? sis dpt email x?atau mmg lepas buat payment kite just tggu barng sampai jer?tq sis...

Mama Mirza said...

rasa ada dapat reply arituh.. cuba email kat dia.. takpon check semula status kat lelong tuh...

HANIS AFIQ said...

tq sis...sy dah msg seller...n seller dah reply email petang tadi..hehe...tq sis..gelabh jer..sebb dh bayr..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..