klik2..

Sunday, June 12, 2011

BESDAY FIRAS.. HADIAH ².. ABANG SKALIK

Dah lama lepas.. cuma gambar baru nak upload.. huhu.. bila samai time besday.. slalu beli kek.. tapi disebabkan kesihatan tak mengizinkan.. maka takdelah bergembira sakan.. just bawak anak² gi jusco dan belikan apa yang diingini..
dan.. gambar² tuh hadiah dari mak ngah.. firas dapat sepasang baju hijau.. cute.. dari mak su.. ada baju firas kaler belang².. nenek plak belikan penukul angin plastik gambar ben10.. suka firas wat maen..
gi jusco.. masing² dapat water gun... tapi berbaloi membelinya.. (sbb budak² bergembira.. cuma mak dia jadik tarzan tak bagi menembak ke tempat² tertentu..) dan sekejap tadi baru mereka maen lagi.. suka atuk umah depan tuh bila tgk diorang bergumbira.. hehe..
anyway.. thanks suma yang membelikan adik bby hadiah.. semoga adik firas akan sihat.. panjang umur.. murah rezeki dan diredhai selalu.. Amin..

p/s nak letak n3 yang gumbira² sbb rasanya ramai yg sedih baca n3 sebelum ini.. anyway thanks all.. and.. dont worry... i am ok.. love u all..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..