klik2..

Friday, June 17, 2011

EDISI MAKANAN

Yang nak ditunjukkan suma gambar makanan.. hehe.. makanan yang dibuat di dapur umah aku nih... sumanya dalam 2 minggu lepas nyer makanan²...

Start dengan apam kaler pink yang menggunakan cup comey kaler kuning.. nih buat time bby tak bape nak makan arituh.. puas pk nak masakkan apa untuk dia.. last² watkan apam.. leh tahan ler dia makan.. memang suka tengok.. :) (resepi dah penah letak.. so.. leh tengok sini kot..)
Nih plak gambar cistat.. dah ada peningkatan dari first time buat dulu.. tak caya?? tengok sini.. nih berkat amik kelas ler nih.. dah pandai sikit dah.. hehe...
Nih cistat lagik... memang sedap dan disukai en suami... budak harraz dan bby firas.. kak ina ngan siti pon suka.. hehe.. (kalau lagi ramai rasa lagi ramai suka.. hehehe)
Dah terlanjur terselit... nih gambar hantaran untuk adik kat tempat keje.. (sponsor cekelat).. tema hantaran dia warna silver.. sebenarnya nak wat lain.. tapi dok tersepit time anak² tak sihat.. nih jer yg mampu.. anyway.. slamat bertunang epul...
Nih pulak red velvet buatan sendiri.. gambar dah potong x amik plak... rasa ok.. cuma kena belajar lagik nak buat.. hehe..
OK.. cukup entry makanan.. terasa nak memasak plak... hehe.. :)

2 comments:

asma HazeLnut said...

red velvet tu kek eh kak??apesal name red tapi wane die white??mcm best..

Mama Mirza said...

merah kat dalam dia.. nak tengok yang cun² sila google red velvet.. memang menggiurkan.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..