klik2..

Friday, July 1, 2011

GILA PAPER QUILLING

Bila aku gilakan sesuatu... khusyuk membuatnya... hehe... memang tak pernah jemu buat paper quilling nih.. tambahan bila nampak hasilnya... (bukan ler comey sangat.. tapi boleh ler..)

Ada teman sekerja aku tanya.. bila masa aku menggentel benda nih.. dengan anak lagi... hehe... bila nak, kita adakan juga masa.. biasanya time aku sampai kat opis sblm start keje.. takpon waktu rehat.. takpon malam.. masa anak aku dah tido...
aku wat bookmark.. ada hajat nak jual untuk surau.. semoga Allah permudahkan apa yang aku rancang... Amin...
Suka².. :)

5 comments:

ibuhebat said...

mak aiiii..rajin n kreatipnya!!

nak belajo dgn ko ler..

asma HazeLnut said...

wahh..cantik lah kak effi..kat sini nur ade jgk buat quilling..tapi buat saje2..nak upload gamba, kamera plak takde nak amik gmba..err..kalau akak nak wat jualan tuk surau tu, nur bagi nur punye ni sekali, akak jual lah.. =)

noradzlina.kamdani said...

comel..nnt dh nk jual bg tau la..bole aku membelinye..ko mmg berseni la...

Mama Mirza said...

aini.. bulih².. no prob...
nur.. bleh.. ada perancangan nih.. kalau ok akak bgtau ya..
lin... wah.. dah ada customer... hehe..

anggerik-rimba said...

kak...cantiknya....alahai, x sempat menuntut dgn akak.... =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..