klik2..

Friday, July 8, 2011

PAPER QUILLING : FLOWER + SMALL POTS

Main² buat bunga.. tapi belum siap lagi... sume terpending sana sini.. so.. buat kesimpulan untuk penuhkan dulu box tuh,, baru design dengan menampal²... yang bawah tuh tengah design butterfly... dan nak siap.. aiseh.. tak snap pic plak...
 Pots yang comel dan menyemakkan meja aku... haha.. ikut suka aku ler kan...
Pot comey untuk letak paper clips jer.. :)

3 comments:

asma HazeLnut said...

cayalahh..sangat kemas and cantik.. (^_^) yang pot tu,comelnye..hihi

Nadya keChik ™ said...

akk , ade x jual yg da siap quil punyer ? saya nk beli sikit . mcm mls nk gulung2...tampl2 jer kt guestbook say tuh ..

Mama Mirza said...

boleh email saya.. mirzashoppe@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..