klik2..

Tuesday, July 26, 2011

PAPER QUILLING : MORE FLOWERS

Projek yang masih on... cuma tak tau ada orang nak beli tak.. nak jual kat mana pon tak tau lagi.. hahaha.. tapi niat masih yang satu... semoga ditunjukkan jalan...


Dah lama buat.. baru nak upload... suka tak??? hehe.. :)

7 comments:

asma HazeLnut said...

meh nur tlg marketkan..hehehe....kalau org tanye harge??

anggerik-rimba said...

cutenye kak....alahai, nak satu boleh...ngeh2

cik bunga said...

so rajin....sgt cute...mudah2an berjaya capai niat di hati...kalau sya nak beli camne?

Mama Mirza said...

nur... tak pandai ler nak letak rega...
zatul... ok jer.. nak yang mana?? hehe..
yana... setakat nih tak pernah jual lagi... eeerrr...

noradzlina.kamdani said...

cantik...itu utk book mark ke?

mgkn ko bole survey harga utk jual dlu la...klu xsure nk jual brape...
ati dh berkenan nih...

anggerik-rimba said...

boleh ek....mmmm, minat kat bunga yg color pink tu...huhu

corat coret sendiri said...

jual ker benda ni?
sent harga kat saya boleh?
nanie4118@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..