klik2..

Wednesday, July 13, 2011

TAK SEMPAT MAKAN EPAL.. TAPI MAVELLOUS

"An apple a day keeps the doctor away." nih bukan aku cakap.. dan bukan aku yang tanam atau makan apple tetiap ari.. tapi Alhamdulillah.. dalam Mavellous yang aku makan tuh memang dah ada epal.. dan yang diambil itu adalah yang terbaek..
*pic Wikipedia..
kenapa maVellous kami???
Dengan formula unik yang telah dihasilkan, produk ini boleh dikatakan tiada cacat celanya lagi malah tidak boleh disamakan dengan produk-produk kesihatan lain yang terdapat di pasaran. Ianya bukan berasaskan gamat, cengkudu, misai kucing, spirulina, manggis mahupun kolostrum dari susu awal lembu yang banyak ditemui di pasaran. Tetapi, hasil kajian dan penyelidikan lebih 150 tahun, kini telah berhasil dengan kejayaan menghasilkan Stem Cell PhytoCellTec Malus Domestica. Stem sel ini adalah daripada sejenis buah epal yang hampir pupus. Epal hijau Swiss atau nama saintifiknya uttwiler spatlauber, adalah epal dari Swiss yang ditanam sejak kurun ke 18. Ianya pupus kerana rasanya yang masam dan tidak diminati. Namun walaupun begitu, epal ini merupakan spesis epal yang sangat kaya dengan phytonutrient dan selnya yang kekal lama. Oleh kerana itulah, jika anda membiarkan epal ini tanpa diusik selama berbulan-bulan, rupa bentuknya tetap akan kekal, tidak membusuk dan rosak.
nak baca lagi.. klik sini atau sini..h

Aku sangat recommend kalau anda.. anda.. dan anda ada masalah kesihatan.. kerana aku telah merasainya... Alhamdulillah...
:)

4 comments:

azza said...

kak effy...
pe name taska kt s2 yg akak
antor anak2 akak tue???
kt garden avenue kan...kan..kan..

noradzlina.kamdani said...

he he he...yg xtahan baca tu..ade gak utk meningkatkan tenaga seks ....

Mama Mirza said...

azza.. taska nur aisyah.. kat atas dekat ngan surau tuh...

lin.. leh plak dia terbaca yang tuh.. haha.. meh ler try..

Bono | Muhammad Hijrah said...

hehe...mmg betol...scientifically, dia repair metabolisme kita, next dia enhance hormon kita...tu pasal, dia pon consider as penawar bg masalah ERECTILE DYSFUNCTION...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..