klik2..

Tuesday, August 9, 2011

PAPER QUILLING : FRAME.. cubaan pertama

Aku selalu pk.. camner nak wat frame supaya card yang aku wat tuh senang disimpan... akhirnya.. jumpa kat satu blog camner nak wat frame nih... akan update lagi nanti... tengok hasilnya ya... sori ler.. percubaan pakai recycle paper jer.. hehe.. :)

1 comment:

asma HazeLnut said...

yeke??bestnye...cepat kak..nur nak belajar..hehehe..bagusss bangat nihh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..