klik2..

Friday, October 28, 2011

AMBIL GAMBAR APA??

Gambar ini mereka ambil... rasanya Akif.. saya tak marah.. cuma bila upload gambar ke pc dan view.. saya tergelak.. anak2 seperti kami.. which means i and my mr mavellous.. huhu.. kami ambil gambar.. anak perhatikan gambar apa yang kami ambil.. dan mereka ambil bila mereka mahu.. hehe.. anak oh anak.. mereka memang sangat.. sangat celik it.. sbb kami begitu..

cuma.. kalau tertanya itu gambar apa.. okeh.. gambar akif itu diambil sendiri.. maknanya pegang henpon dan adjust camera ikut suka.. (maaf.. itu bukan saya kalau ambil gambar sendiri.. which means... hehe..)... then gambar custom harley itu en mavellous nyer buku.. dan bila saya amik gambar buku dia pon amik.. lagi satu tuh yang blur2 sket tuh gambar score masa negeri semilan lawan t team arituh.. boleh terima gambar nih pon nak amik???...

lagi satuh tuh gambar pc.. bukti mereka saya beri kelonggaran main games masa weekend.. huhu.. dan game yang diorang main?? jangan tanya saya.. banyak sangat kat www.racinggames.com tak caye.. klik sini.. (ups.. kalau kat kpmnet sure kena block.. hehehe... dari semasa ke semasa mmg saya dok perati game apa dia main.. cuma hari sekolah dan time nak exam tokleh.. :) yelah dulu time saya kecik dan melenting (istilah mak saya bile tak reti dok diam..) kek umah kengkawan bleh pulak.. kat bandar nih nak bagi dia melenting sesuka ati takder ler... nak bagi keluar gi umah kawan?? tak selamat... huhu.. (wajar ke kerisauan saya).. jadi kat umah samada main game kat pc.. menyelongkar kotak maennan kat bilik.. (baru buang satu kotak besar.. yang dah tak selamat.. dah rosak.. bersepah..) atau main bola kat luar rumah.. skang cuaca kurang elok.. jadi bermain ditaman memang keluar dari list.. kasihan mereka.. tapi hujung minggu still gi jusco or tesco.. maka kopaklah duit mak ayah mereka.. samada ke smar wonderland atau ntah apa nama tpt kek tesco tuh.. huhu..

ternyata dunia kecik saya dan mereka berbeza.. :)

1 comment:

Kakzakie said...

Anak-anak sekarang dah celik IT tapi kita kena selalu perhati juga bimbang addict dgn game, blu duduk diam atas meja/beg tak berusik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..