klik2..

Tuesday, October 18, 2011

KEMBALI BEKERJA

Huhu.. saya kembali bekerja selepas cuti 4 hari.. ok.. amik cuti jumaat dan isnin ya... tambah dengan sabtu dan ahad jadi ler 4.. hari jumaat dan 2 hari seterusnya memang berterusan memeluk si kecil itu.. sungguh banyak ragamnya.. Alhamdulillah demam dan chic pox nyer sudah baik.. cuma terkadang demam sedikit sbb gusinya pecah.. gigi geraham mau menunjukkan dirinya.. kasihan dia.. merah sungguh gusinya... itulah lumrah kejadian manusia.. dengan step by step... nanti oklah tuh.. :)

penat.. lepas berjogging keliling kolej.. satu pusingan okeh... better than nothing kan.. at least keluar sikit peluh saya.. huhu.. come and join us... every tuesday and thursday.. pasni nak mandi jap.. :)

1 comment:

Kakzakie said...

Tumbuh gigi geraham tu ada ubat dia. Biasa klinik bagi yg sapu. Kesian juga sebab sakit bil gusi pecah utk keluarkan gigi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..