klik2..

Saturday, October 29, 2011

PAPER FLOWER : ROSE?

100% made from paper... saya sangat suka.. sebab dia cantik.. ada 7x2 lapisan kelopak.. kena potong ikut sayes dia.. dari kecik sampai ler besar.. cuma yang saya buat nih agak besar sikit.. jadi hati belum berkenan lagi... nak terus cuba dan cuba.. bagi perfect.. cuma keadaan belum mengizinkan.. nantilah...
sebenarnya sangat ler susah nak dapatkan tutorial untuk diy paper flower nih.. kalau ada kesempatan nanti saya usahakan untuk dapatkan yang terbaek.. pehtu dah lupa amek kat mana.. nanti saya cari ya web dia.. ada nih.. dah simpan.. carik dulu..

rasa nak buat sendiri tak?? :)

1 comment:

asma HazeLnut said...

tunggu tutorial..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..