klik2..

Saturday, November 5, 2011

BOOK REVIEW : THE PRACTIKAL HANDBOOK OF CARD-MAKING

Just nak share dengan kengkawan yang suka nak buat kad.. dan aktiviti seumpamanya.. saya jumpa buku ini.. sangat murah dan sangat menarik.. memang tak habis lagi saya membeleknya.. a lot of very attractive pictures with step by step on how to make it.. really owesome..
nih muka depan buku tuh...
antara kandungannya..
siap ada template lagi. ..
dan step by step bagaimana membuatnya...
template untuk pelbagai projek yang dihasilkan..
saya sangat suka... ok... beli di MPH.. dan harganya sangat murah sbb bawah 50 hengget consider ok for me.. :)

1 comment:

asma HazeLnut said...

best..best..tak sabar pulak nak g membeli di kedai D.I.Y..arap2 sempatlah cuti kali ni..seronok kan??kan??

psst: nak beli felt dari akak lagi . tu pun kalau ade lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..