klik2..

Tuesday, November 1, 2011

BUDAK BOTAK SAYA

Anak-anak saya sekarang botak.. tapi rambut sudah tumbuh sikit.. tapi yang paling comel bby Firas.. huhu.. cute jer tengok dia.. dah pandai bercakap ikut apa orang ajar... tapi masih sibuk nak menyusu macam dulu² juga.. tapi saya tak kisah.. bagi saya tanggungjawab saya terhadapnya sehingga dia 2 tahun.. sikit saja lagi... Alhamdulillah untuk Harraz berjaya saya sempurnakan dengan jayanya.. cuma Akif dulu saya gagal.. saya tak cukup kuat.. tapi tidak mengapa... manusia kan belajar dari kegagalannya.. :)

Ini sewaktu pulang dari pasar malam.. ayah pergi membeli burger.. kami semua menunggu dalam kereta.. (sila kunci kereta ya jika menunggu begini...) ya.. sentiasa beringat... takut² ada orang masuk dan larikan kami semua... dua abang berbaju angry bird.. masih tak hilang obsesnya pada burung marah itu.. ikutkan saja.. tapi kainnya juga sedap dipakai.. biarlah mereka pakai.. hingga buruk.. hehe..

Adik baby suka buat muka.. dengan pelbagai mimik muka.. sekejap membuka mulut luas.. terkadang berpaling kelain menunjukkan malu².. huhu... gatal (kata kakak siti di taskanya..) haha.. budak itu.. love u all...:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..