klik2..

Thursday, November 3, 2011

PAPER QUILLING : FRAME PENGARAH..

cantik tak?? hehe.. saya buatkan untuk pengarah kolej saya yang bersara.. memula malu nak bagi.. yelah.. bukan pandai sangat buat.. nanti orang kata syiook sendiri jer.. huhu... tapi yang penting saya ikhlas buat untuk dia.. kenang-kenangan untuk dia.. dalamnya ada pantun yang saya dedikasikan untuk dia...

bagi saya banyak kesannya kehadiran bos saya nih walaupon seketika cuma.. banyak saya belajar... semoga saya akan ingat suma pesan² x boss saya nih.. :)

frame nih saya beli.. pastu tepekkan dengan bunga yang saya buat tuh.. kebetulan saya plak pakai baju yang sama tema dengan frame yang saya buat nih masa hari persaraan beliau... semoga persaraannya adalah waktu terbaek sepanjang hidupnya.. :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..