klik2..

Friday, November 4, 2011

SEMINAR ICT @ PUTRAJAYA

Pergi seminar pon nak amik gambar kan?? hehe.. suka jer.. sbb dah boring... ada speaker yang sorang tuh ok... yang lagi 2 tuh boring sket.. dah ler sampai lambat.. sbb kami pusing nyer jauh nak sampai ke purtrajaya nih.. hahaha...

Dalam dunia hari ini memang ada beberapa perkara perlu diberi perhatian terutama pelbagai jenis penipuan yang melibatkan email.. fb... selain tuh langkah keselamatan bila kita terlalu mendedahkan xtvt pada umum juga perlu diberi perhatian... banyak ler.. cam sambung bagi ceramah pulak... cuma conclusion maybe laen kali saya tuliskan.. bukan apa.. untuk jadikan peringatan pada diri sendiri dan kengkawan...

Pastu.. nak gak tepek gambar apam... apa sinonimnya?? takde.. sbb saya selalu buat apam nih.. nak dot² memang tak bape ada masa.. so saya lukiskan ikut suka saya.. hahaha.... seni ler konon... bulih gitu...
Nih buat time firas sakit mulut.. x selera nak makan.. kalau ada apam nih memang konpem dia makan.. suka dia... baru kuar dari kukus dan mintak.. :)

2 comments:

asma HazeLnut said...

eh cam kenal je baju tu..makcik yang pakai baju tu pun kenal jugak..hehe

Hawa Ahmady said...

wahh..!! suka apam tu..coz dia ada kaler pink2 gitu..hoho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..