klik2..

Wednesday, December 14, 2011

BILA ANAK BERKRAF..

Gambar atas ini(yang sebelah kiri adalah kad yang anak saya buat... ) sebelah kanan itu gambar dalam buku card making saya... disebabkan mahu buat kad seperti itu, maka saya biarkan dia menggunakan material saya untuk membuatnya.. sangat senang.. main tampal-tampal saja.. saya membimbingnya.. memang harraz suka bila jadi hampir sama.. lain kali saya nak main lain.. mungkin cuba buat di taman pula... buatkan mereka lebih gembira.. huhu.. :)

** siap tulis nama besar² dalam kad itu.. dan bawa tidur... tapi hari nih entah kemana kad itu... tapi saya gembira dengan keterujaannya.. hehe..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..