klik2..

Thursday, December 15, 2011

IKAN, PEMANGGANG AJAIB

Saya beli bukan kerana nama... tapi kerana saya teruja dengan cara menggunakannya.. dan bila saya sudah beli memang terbukti sangat senang untuk digunakan... saya memasak ikan... membakar... atau menggoreng ayam... cuma masukkan yang telah disebatikan dengan perasa (marinate) lepas itu, susun dalam pemanggang ini... hidupkan api dengan perlahan... selepas beberapa minit.. terbalikkan... memang mudah memasak...

saya sangat suka dengan gadget baru dapur saya ini.. lebih² lagi bila memanggang ayam tidak perlu letak minyak.. dan minyak ayam akan keluar sendiri.. rasa sangat selamat dan sihat... ada banyak lagi resepi yang belum saya explore menggunakan gadget baru saya ini... harganya pon tidak terlalu mahal.. dan rasa sangat berbaloi membelinya... :)

9 comments:

Cikgu Nana said...

Waaaaaah......macam ajaib betul bunyiinyaaa..... Beli katne? Betul2 mengujakan.... Heeee

ibuhebat said...

Brapa hengget?

Mama Mirza said...

menang glassware nyer product.. cuba carik supplier berhampiran.. online pon ada.. hehe.. :)

Mama Mirza said...

aini.. akan ada less kalau beli harga pengedar.. aku dapat rm 96 kalau tak silap..

MaMa CyDa said...

cam best jek .. alamak, kaler pink ek? Kot azza nmpk nih, mesti dia suka huhuhuh

umie mia said...

salam mama mirza, kat area seremban ada ke pengedar menang glassware? sy minat la pemanggang ajaib ni ^_^

Mama Mirza said...

kat area seremban2 ada.. kalau lalu depan jusco seremban2, terus lagi ada flyover masuk ke kanan.. (flyover nihlepas lagi dari maybank ngan casa moda kat belah kiri).. pastu nampak banyak kedai belah kirinya.. sederet dengan domino + tuti fruti tuh hujung sekali ada menang..

umie mia said...

oh yeke..x perasan plak..xpe nanti nak try cari.. bleh terus jadi ahli.. err menang ni lebih kurang macam syarikat catalog lain kan? bleh jadi ahli dan dpt harga ahli? ^_^

putrajayabiz said...

saya pun ada jual pemanggang ajaib.
COD PUTRAJAYAA .0122824447

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..