klik2..

Friday, January 6, 2012

4D3N : CAMERON HIGHLANDS - SESI JALAN-JALAN

Walaupon kami teruji malam tadi.. tapi masih juga rasa teruja walau dah kurang sikit.. hehehe... (yelah dalam kepala masih teringatkan keta MIL)

********************GI BEKFAST KAT TANAH RATA***************************


********************GI BHARAT TEA PLANTATION******************************




********************************GI BEE FARM*********************************

mak orang sempat lagi nak berposing.. hehehe..
subhanallah.. cantikkan??..

Ada beberapa tempat lagi singgah... tapi takde bergambar bagai.. malam gi pasar malam Brinchang.. memang besh.. ada banyak menda.. seronok.. beli banyak benda jugak ler.. cuma kena beringat... balik nak kena pack suma masuk dalam satu kereta.. memang sangat padat kereta kami...

pagi esoknya, kami menguruskan untuk tow kereta ke Rawang dan.. singgah sikit² sahaja... memang letih dan kurang selesa bila sangat padat... tapi itu kan ujian.. jadi ok jer.. kami menyusuri jalan untuk masuk ke tol melalui tapah.. singgah pula di perodua rawang.. Alhamdulillah sangat selesa dan urusan kami dipermudahkan... sempat tapau makan di senawang sebelum balik ke umah sendiri.. tengah malam baru kami sampai.. sangat penat tapi gembira..

lain kali mahu juga ke cameron lagi... :)

3 comments:

azza said...

bestnye cuti2 msia..
sy xpernh p lagi cameron nie..
haruslh nk pegi oneday...

Kakzakie said...

Kakak rasa Cameron Highland memang tempat paling sesuai utk family trip kalau nak bersantai. Tempatnya indah dan nyaman. Ujian tu sebagai menguatkan iman aje....

Bee farm... beli madu buat makan dgn pancake sedap hihi....

Cikgu Nana said...

seronoknya cameron.....

tahniah atas kesabaran..syukur selamat semuanya.

n3 nie membuatkan aku semakin rindu dgn cameron..... sudah jatuh cinta dengan tempat tu....

huwaaaaaaaaaaa nak pegi cameron....hehehehehe buruk perangai!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..