klik2..

Monday, January 23, 2012

CARA PAKAI LIPSTIK

Budak bertuah... abis terkorban lipstik mama... cepat sungguh di belajar.. ingatkan tak pandai nak bukak.. rupanya dia pernah dok perati saya... habis... tapi yang kelakar kat pipi yang banyak ditenyehnya... firas.. oh firas...

Dedulu pon akif pernah mengorbankan satu lipstik saya.. dan berulang lagi selepas beberapa tahun.. budak²... :)

6 comments:

Cikgu Nana said...

takpe...takpe....nanti ayah belikan lipstik baru heeeeee

Mila@Rimbun said...

hahahhaa.... mama boleh beli baru horayyyyy

Firdaus® said...

hahahaha budak2...biarkan dia ada pengalaman main gincu tu..hik33..nice post..budak tu comel lah kak..=)

btw do follow my blog ye~

Papa-NtiQ said...

Hi Mama Mirza...saya tengah blogwalking nih dan singgah sini nak baca beberapa posts yg menarik ..by the way thanks yer kerana follow blog saya....semoga sihat walafiat yer seisi keluarga...see ya!

MaMa CyDa said...

oohhh anak2 ku pon sama. tp tiap kali tuh jugak aku akan bgtau kat dorg ... nih gegurl punya. terus dorg tak jadik nak buat main sbb dorg tau yg dorg tuh boboy hikhikhikhik

Kakzakie said...

Hahaha... jangan salahkan adik mama, adik nampak mama buat adik pun nak buat jugalah, tajam akal dan mata itu yg jadi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..