klik2..

Thursday, January 12, 2012

SELAMAT HARI LAHIR CIK BETTY

Just nak wish, happy birthday pada kawan baik saya yang sorang nih.. walau dah bertahun tak dapat jumpa... masih sentiasa ingati besdaynya sebab esoknya besday en tersayang saya pulak..
Rina,
Selamat panjang umur, dilimpahi rezeki, diberi kesihatan yang baik dan bahagia sentiasa. Dengan bertambah setahun lagi semoga berjaya cemerlang dalam setiap yang dilakukan dan bila bercuti² singgahlah ke rumah..

Rasa rindu pula sebab dah lama tak jumpa... entry curi² sambil menjaga firas di rumah.. :)

6 comments:

Aishah Jahirah said...

hepy besday utk kwn cik betty..;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alahai..tima kasih effi ^__^


cium cayang utk firas sekalikk..

Kakzakie said...

Dia dapat hadiah setiap hari. Ulangthaun kelahrian dia dapat makan durian hihi....

Teman baik sukar dicari kan...

asma HazeLnut said...

bestnye..tiap tahun ade entry besday tuk besfren.. =')

MaMa CyDa said...

Hepi besday jugak utk Cik Betty ... ^_^

Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki ... AMIN!!!

gadisBunga said...

vahhh...entry spesel di sini!

salam singgah.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..