klik2..

Friday, February 3, 2012

ADIK JUGA MAHU IKUT PAPA SOLAT

Gambar ini agak blur.. sebab amik tergesa-gesa.. dan saya resize kecil sahaja selepas saya crop.. yelah.. agak sexy juga adik yang comel ini...
Disebalik segalanya.. adalah kesungguhan mahu ikut solat.. itu rukuk.. saya sedang ajar dia perlahan²... bila lihat abang², dia memang teruja mahu mengikut.. walaupon terkadang memberatkan leher tika saya sujud.. huhu... waktu ini baru keluar dari toilet.. tidak sempat dipakaikan seluar lagi... tapi bila dia terpandang saya mensenap gambarnya.. terus tidak jadi ikut papa solat... adik.. adik...harap² adik rajin solat sampai bila-bila.. :)

3 comments:

Kakzakie said...

Anak ibarat kain putih dia melihat apa yg kita lakukan itulah yg dia ikut. Insya-Allah adik jadi anak yg soleh...

Cikgu Nana said...

mudah2an menjadi anak yang soleh...insyaAllah

azza said...

sweet...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..