klik2..

Monday, February 27, 2012

SUDAH BERHABUK

Blog ini sudah lama saya biarkan berhabuk.. bulan yang agak sibuk.. dan saya juga malas.. dalam kepala ada banyak benda.. terutama macam² tutorial yang tak complete lagi.. nantilah...

Cuma mahu bagitau.. saya masih ada.. dan sihat walafiat.. nanti² saya update.. dan terima kasih banyak pada yang sudi menjenguk.. dan sudi follow... :)

2 comments:

Kakzakie said...

Nama pun mama memang begitulah... Kakak pun sama kadang rancang macam-macam tapi 2-3 je yg menjadi. Sibuknya memanjang kan...

Tak apa pelan-pelan...

Mama Mirza said...

tu ler kak.. tapi saya tetap rajin mengunjungi kawan²... terutama belog akak.. cuma tak dan nak comment.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..