klik2..

Wednesday, February 20, 2013

KURA-KURA @ CITY PARK S2

Salam,

macam tak pernah tengok je kan?? bukan luar biasa pon.. hehe.. cuma nak tunjuk gambar-gambar mereka.. di ahad pagi selepas breakfast @ NS Corner S2, kami singgah City Park.. masa bagi ikan makan, ikan panjang² Firas taknak pulak amik gambar.. tiba tang kura-kura nih, siap posing bagai.. hehehe.. soo.. layan pic..
 3 orang budak tengah tengok kura-kura.. "Kuku dia panjang kan??" kata Harraz.. siap ler.. mama dah dapat dah.. kalau kuku panjang macam kura-kura.. maknanya, tak tau nak potong kuku.. hehe.. mesti Harraz akan cakap.. "Dia haiwan kan mama.. dia tak tau pikir..".. hehe..
 Rasa nyaman jer.. kat celah² batu nih pon ada ikan tau.. best.. next weekend plan nak bawah raket badminton... since ayah dah layan hobi laen, kami pinjam raket ya... hehehe.. tgk bebudak maen cam best jer.. leh ajar bebudak nih maen.. tapi siap ler raket tuh kang.. ntah apa rupanya.. kena beli yang rm 2 punya nih.. hahahah...

Saja nak selit.. crepe flower... 
Takde kaitan langsung gambar bunga dengan kura-kura.. huhu... tunggu... len kali saya cerita pasal bebungaan ini ya.. kalau rajin leh buat tutorial.. tgk ler nanti... hmmmm.. ada rupa bunga takni?? ..:)

Salam penutup..

2 comments:

aSma anak Pak Wahab said...

Cantikk....!!!

Mama Mirza said...

maen buat² jer.. pastu buat dua bijik kaler merah yang agak besar jugalah.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..