klik2..

Tuesday, April 23, 2013

10 PERKARA YANG MEROSAKKAN OTAK


2 comments:

Hazlini said...

Assalamualaikum..saya nak minta kebenaran jika boleh,utk mgunakan gambar2 dan langkah2 membuat sirih junjung dari entri ini: http://akubilerrajin.blogspot.com/2011/12/cara-membuat-sirih-junjung-ringkas.html

Salah satu tugasan saya utk sem ini adalah membuat instructional manual utk apa2 produk atau servis yg masih belum dikomersilkan, saya memilih utk memebuat manual bagi gubahan sirih junjung. Jika Akak benarkan, saya ingin gunakan langkah2 yang Akak tulis tu dan translate kan dlm B.Inggeris. Harap Akak dpt memberi respon. Terima Kasih :)

Mama Mirza said...

W'salam..

boleh.. tidak menjadi masalah.. cuma kalau boleh letakkan sumber anda ambil.. selebihnya, bukan milik saya.. kembalikan semua pada Allah s.w.t.. semoga dipermudahkan Nya membuat tugasan tersebut..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..