klik2..

Tuesday, November 12, 2013

HARI KELUARGA UPTM 2013

Salam all,

perghh.. lama giler tak update.. bila kerajinan saya nak kembali.. sungguh tidak istiqamah dalam bab ini..
Ini gambar kami masa baru sampai.. kira wangi lagi ler.. background belakang memang tidak menunjukkan tempat yang kami pergi.. bila dapat jer port yang saya boleh kumpulkan budak bertiga dan dapat memberikan kerjasama.. maka minta en terhebat saya amik gambar.. Kami sebenarnya ke A'Famosa Resort.. kali kedua kami sekeluarga ke sini.. upss.. kali ketiga.. pertama kali masa gathering untuk MRSM.. lepas tuh masa jalan² satu family.. dan ini yang ketiga bersama keluarga baru saya.. UPTM.. tempat saya bertugas kini..
Membuktikan saya melibatkan diri.. hihi.. lari dalam guni.. okeh.. dapat no 2 tau dalam acara nih.. dan kami dapat no 2 keseluruhan.. cayalah rumah merah.. tapi part yang paling penting.. suma orang happy.. letih tuh biasalah.. superman dan ironman pon tau letih.. tapi supermama lebih dari tuh.. superpapa pon sama.. bawak beg besar dan layan anak²..
Lepas main² mandi.. lepas tuh makan.. lepas tuh sambung mandi lagi.. syiok giler hero bertiga saya nih.. ngan ayah dia skali 4 ler.. cuma mama dia x dapat mandi.. takpe.. next time wokeh..
haruslah main ombak... cuma tak pegi slide yang tinggi tuh.. nih pon xnak balik.. siap merajuk biler mama dia suh naik.. sekian cerita sabtu lepas..

** teringat Family di KMNS.. miss u all... still..

Wasalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..