klik2..

Friday, May 9, 2014

BTN BESUT APRIL 2014 - Ko rasalah ulam tuh

Assalammualaikum my dear friends..

Ok.. Selepas disuruh carik macam², disuruh buatkan kasut.. disuruh hiaskan kawan kami.. maka, diorang pon datanglah melawat tetiap kumpulan.. sipa cuna tuh buat daripada hmmm.. bukan sabut.. kat batang kelapa tuh kat bahagian pelepah tuh.. ntah apa nama dia.. saya watkan selipar cuna.. kire kalau jalan jauh pon boley ler tahan.. yang gambar semalam tuh saya sebagai fashion designer bawak model ler tuh.. hihi.. nih en ayou datang kat tetiap kumpulan.. ulam kami memang kelas gitu.. siap ada cili lagi.. dan abang man selamba makan cili besar tuh time diorang test boleh makan ke tak..
Nih pulak diorang test su.. suruh makan mangga muda.. time nih saya tengah tergelak² tengok muka su.. sorry su.. jahat kawan mu nih.. hihih..
sorry kawan... M dah membesar sikit.. gambar bawah nih plak kat atas bukit.. tapi taknak citer sekarang.. nanti arrr... hihi..
 
to be continued..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..