klik2..

Saturday, July 12, 2014

HOME

Assalammualaikum my friends,

Alhamdulillah.. saya menghabiskan hari2 seterusnya di rumah. . Seronok pulang ke rumah.  Dan seperti biasa, saya tidak berbuat apa2.. sejak saya sakit khamis minggu sebelum nya memang saya tak buat apa2. . Baring. . Duduk.. toilet.. solat dan berbuka atau sahur.. jadi saya akan sambung yang sama juga sekarang memandang kan ubat buat saya dizzy dan kadang2 nak muntah. . Memang rasa sgt letih.. nak suruh saya tidur saja agaknya. . Dr kata.. taknak stay hingga hari isnin.. saya kata.. taknak dr.. nak balik. . Oklah kata dr.. tapi kena sambung fisio.. dan bila duduk atau berjalan kena pakai back support. Baiklah. . Saya ikut.. memang membantu pakai back support ni... macam pakai bengkung... abislah.. makin kuruslah saya jadinya.. hihi..
Back support. . Dari physiotherapist. .
Ubat adalah sebeban.. original nya 3 tapi sbb nak reduce dizzy tambah lg 2.. blh gitu. . Hmmm byk ler nak mkn.. takpelah doktor. . Dizzy pon dizzy lah.. saya tahankan jer... haha.

Insha Allah. . Saya semakin sembuh.. lagipun ramai kawan2 yg buat saya gelak kat whatsapp. . Hihi.. geng selamat hari raya, geng budak sekolah dan geng shawl... korang memang best.. hihi.. ok.. rehat dulu. . Dah dizzy..

To be continue. .


1 comment:

sueada said...

semoga akak cepat sembuh. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..