klik2..

Wednesday, September 24, 2014

WEDDING - ADIKKU

Salam...

Hmmm... lama sangat tak hapdet cerita.. dan harini, walau kepala rasa berdenyut².. nak juga coretkan sesuatu..

Alhamdulillah.. adikku sah menjadi milik Daus.. dalam majlis sederhana di rumah mak abah saya.. dan sekarang bila di sini sudah terasa rindu pada seluruh keluarga.. walaupon semasa di rumah mak kami semua bertungkus lumus menggunakan seluruh kudrat yang ada..

Saya tetap menjaga diri.. sebab xnak jadi terlalu penat.. tapi sangat penat juga.. sementelah cik abang saya juga tidak berapa sihat.. seperti biasa, banyak yang nak diceritakan.. tapi tunggulah masa sesuai.. ok.. bukan faktor masa tapi faktor m saya.. hihi..

Adik saya ni, rupa yang paling hampir dengan saya.. betulkah?? dulu saya rasa dia sama saiz dengan saya.. rupanya tidak.. kakak dia lagi kurus.. huhu..

Kepada adikku.. semoga berkekalan till jannah.. love u always.. always..

-kakak-

1 comment:

Azyyati Liah said...

Salam, kak effi cosmo kah? Azie ni. Hehe. Ingat lagi kah?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..